AButvikling i ny drakt - AB økonomi!

I likhet med haren på denne tiden, så skifter også nå AButvikling ham og navn.
AB økonomi er det nye navnet, som står i stil til bedriftens forsterkninger innen regnskap og økonomirådgivning.

AButvikling i ny drakt - AB økonomi!

Alle bedrifter må fornye seg i takt med trender og nye strategiske valg, og derfor har AButvikling nå vært gjennom en spennende prosess for å fornye seg.

  • Alle i bedriften har fått være med i prosessen med omprofilering, og denne gangen må vel vi karene bare innrømme at damene vant valget, smiler daglig leder og partner Bernt Ø. Hjelmervik i nynavnede AB økonomi.

Han er likevel svært fornøyd med resultatet og innsatsen fra de ansatte.

  • Uansett hva vi leverer av varer og tjenester, er det viktig at vi har en design som står i stil til verdier og visjonen til bedriften, sier Bernt.

Dyrke økonomidelen
Endring av navn er knyttet opp til strategiske veivalg som bedriften har gjort. Rundt 90% av AB økonomi sin omsetning i 2020 vil knytte seg til regnskapstjenester, og det vil de rendyrke i større grad i framtida. AB økonomi har også sitt hovedfokus på etablerte aksjeselskap av en viss størrelse.

  • Utviklingen skjer fort innen alle fag i dag, også økonomifaget. Vi blir i stadig større grad økonomiavdelingen til bedriftene, ikke minst knyttet til rådgivning. Vår erfaring med store og mer kompetansekrevende kunder er da en stor fordel, forteller Bernt.

Tung faglig kompetanse og fleksible løsninger er viktig! 


Og nettopp en stadig mer kunnskapskrevende utvikling, gjør at det er viktig å ha et sterkt og godt fagmiljø. I dag har AB økonomi sju ansatte, men Bernt røper at det i løpet av kort tid også vil bli flere ansatte i AB økonomi.

  • Verdiskapningen i bedriften vår ligger i de ansatte og deres kompetanse, så en viktig suksessfaktor er nettopp en solid gjeng mennesker som kan spille hverandre gode, sier Bernt.

AButvikling har også vært kjent for å være leverandør av etablererkurs for Hedmark fylkeskommune gjennom mange år, men den delen har bedriften i Solør nå valgt å overlate til andre.

Lanserer ny nettside
Bernt forteller at de er glade for å ha fått hjelp fra lokalt næringsliv, Spire Digital, til å fornye profilen til bedriften, både med logo, fargevalg, nettsider og det som hører med.

  • For vår virksomhet er det svært viktig å ha et tillitsskapende uttrykk, og det føler vi at vi formidler godt gjennom våre nye nettsider, sier Bernt.

Han er også fornøyd med å få hjelp til bedriftsutvikling gjennom målbedriftssystemet knyttet til Solør Næringshage.

  • AB økonomi er også opptatt av å hente inn kompetanse vi ikke besitter selv, avslutter Bernt.

Økonomifaget har de full kontroll på, og laget til AB økonomi er nå klare i ny drakt, for å gi bedriftskundene så gode økonomitjenester som mulig i framtida.

Solør Hus AS skilter med topp rating!

28 mai 2021

Solør Hus AS har virkelig befestet seg som et solid entreprenørselskap i Solør. Bedriften feirer snart 30 år og er hele tiden på jakt etter å sørge for kvalitetsbygg for kundene, men ikke minst også å bygge egen solid bedriftsutvikling.

Faglig kompetanse og fleksible løsninger er viktig!

17 november 2020

Regnskapsfører Grete K. Samuelsen er ansatt i AButvikling, men hun jobber i stor grad fysisk ute hos kundene. Når Solideq AS i Elverum vokste seg større, så økte også behovet for tyngre regnskapskompetanse. De valgte derfor å kjøpe tjenestene av AButvikling, og i dag jobber Grete i snitt 1-2 dager i uka ute hos kunden.

En trygg og seriøs samarbeidspartner

28 april 2020

AB økonomi as har siden 2011 hatt AA-rating hos kredittopplysningsbyrået Bisnode Credit, Dun & Bradstreet. Kjennetegnet ved et foretak med AA-rating er et veletablert foretak med en god økonomi. Det er ikke notert negativ informasjon av betydning på foretaket.