AB økonomi as

En trygg og seriøs samarbeidspartner

AB økonomi as har siden 2011 hatt AA-rating hos kredittopplysningsbyrået Bisnode Credit, Dun & Bradstreet. Kjennetegnet ved et foretak med AA-rating er et veletablert foretak med en god økonomi. Det er ikke notert negativ informasjon av betydning på foretaket.

En trygg og seriøs samarbeidspartner

Ratingkoden blir bestemt på grunnlag av bedømmelsen på 4 delområder:

  • Grunnfakta
  • Eier/juridisk
  • Økonomi
  • Betalingserfaring

Modellen foretar en omfattende analyse av regnskapene, hvor det fokuseres på lønnsomhet, likviditet og finansiering. Les mer om modellen her. Ratingsystemet som benyttes er dynamisk og viser til enhver tid en oppdatert rating. Dette innebærer at ratingen på et foretak kan endres i løpet av en dag, dersom ny informasjon blir registrert.

Her finner du vår live firmarapport.

Tilbake

Spennende å jobbe med privat næringsliv!

06 september 2022

Even Langseth Berg(33) har funnet seg godt til rette på nytt kontor hos AB økonomi, nå stortrives han med å jobbe med både større og mindre private bedrifter i Solør og på Østlandet.

Solør Hus AS skilter med topp rating!

28 mai 2021

Solør Hus AS har virkelig befestet seg som et solid entreprenørselskap i Solør. Bedriften feirer snart 30 år og er hele tiden på jakt etter å sørge for kvalitetsbygg for kundene, men ikke minst også å bygge egen solid bedriftsutvikling.

Faglig kompetanse og fleksible løsninger er viktig!

17 november 2020

Regnskapsfører Grete K. Samuelsen er ansatt i AButvikling, men hun jobber i stor grad fysisk ute hos kundene. Når Solideq AS i Elverum vokste seg større, så økte også behovet for tyngre regnskapskompetanse. De valgte derfor å kjøpe tjenestene av AButvikling, og i dag jobber Grete i snitt 1-2 dager i uka ute hos kunden.