Dette er oss

Bernt Ø. Hjelmervik

Bernt Ø. Hjelmervik

Partner og daglig leder

Bernt er utdannet innen finansiering og regnskap ved Trondheim Økonomiske Høyskole og Copenhagen Business School, og har siden 2004 jobbet som aksjemegler og forvalter. Høsten 2009 flyttet han ”hematt” og ble med på etableringen av AB økonomi as (tidligere AButvikling as) sammen med Aud Christensen. Arbeidserfaringen hans kommer i første rekke fra mindre foretak, også med eierinteresser. Fra arbeidslivet har han opparbeidet seg nyttig kunnskap om problemstillingene både veletablerte og tidlig fase-bedrifter står overfor.


Telefon: 971 95 441
E-post: bernt@abokonomi.no

Rita Tuer

Rita Tuer

Autorisert regnskapsfører og faglig leder

Rita har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, avd. Rena, samt fra BI. Hun er autorisert regnskapsfører, og har siden 2008 arbeidet i regnskapsbransjen med regnskaps- og rådgivningsarbeid for ulike typer selskaper. Rita har fra før mange års erfaring med regnskap fra A-Å for små og store bedrifter, bl.a. Forestia, Moelven Våler og NAF Trafikksenter.


Telefon: 414 75 532
E-post: rita@abokonomi.no

Ole Jonny Baanrud

Ole Jonny Baanrud

Autorisert regnskapsfører

Ole Jonny har en bachelor i revisjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Han er autorisert regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å siden 2003. Han jobbet 5 år i Oslo før han bestemte seg for å flytte tilbake til Kongsvinger. I Oslo jobbet han med regnskap fra A til Å hos Intouch Regnskap AS og som manager på regnskapsavdelingen til Anthon B Nilsen Utdanning AS. De siste 8 årene før han startet i AB økonomi har han jobbet som daglig leder hos Glåmdal Regnskapsservice AS på Skotterud.


Telefon: 911 98 049
E-post: ole.jonny@abokonomi.no

Anette Flobergseter

Anette Flobergseter

Autorisert regnskapsfører

Anette har en bachelor i revisjon fra 2014 og er i tillegg autorisert regnskapsfører. Hun har i flere år jobbet med regnskap fra A til Å hos andre regnskapskontorer før hun startet i AB økonomi. Anette har drevet egen butikk i mange år og interessen for regnskapsfaget fikk hun nettopp gjennom å føre regnskap i egen bedrift.


Telefon: 911 73 477
E-post: anette@abokonomi.no

Grete K. Samuelsen

Grete K. Samuelsen

Regnskapsfører

Grete har over 20 års erfaring som regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å både for små og store bedrifter. De siste 11 årene som medeier i et regnskapskontor i Asker. Og etter flere år borte har drømmen om å flytte tilbake til Våler blitt en realitet.


Telefon: 452 62 800
E-post: grete@abokonomi.no

Ann-Iren Øverby

Ann-Iren Øverby

Regnskapsfører

Ann-Iren har full stilling hos AB økonomi og har siden 2002 hatt praksis fra ulike arbeidsoppgaver innen regnskapsføring. Ann-Iren har erfaring fra store og små bedrifter og den første jobben som regnskapsmedarbeider var hos York Kulde AS (nå Johnson Controls Norway). Da hun etter hvert flyttet til Åsnes, fortsatte hun å jobbe med regnskap hos Landbrukstjenester Solør-Odal og de 9 siste årene før hun startet i AB økonomi har hun vært regnskapsmedarbeider hos Hedmark Hus AS.


Telefon: 416 08 339
E-post: ann-iren@abokonomi.no

Tone Nyborg Isaksen

Tone Nyborg Isaksen

Partner og autorisert regnskapsfører

Tone har sin utdannelse fra Høyskolen i Hedmark. Hun er utdannet registrert revisor og har ti års erfaring fra denne bransjen. I 2001 etablerte Tone regnskapskontoret ØkonomiRingen og har siden jobbet innenfor de fleste bransjer med hovedsakelig rådgivning og analyser. Fra 01.01.2018 ble Tone medeier i AB økonomi. Her skal hun fortsatt jobbe med rådgivning for våre kunder.


Telefon: 930 27 542
E-post: tone@abokonomi.no

Jorun M. Lien

Jorun M. Lien

Autorisert regnskapsfører

Jorun har sin utdannelse fra Høgskolen i Buskerud. Hun er autorisert regnskapsfører og har siden 1998 arbeidet med regnskap og økonomi både som regnskapsfører, controller og ansatt i økonomiavdelinger i små og store selskaper. Hun har blant annet vært ansatt hos Hedalm Anebyhus AS og Flisa Trykkeri AS.


Telefon: 993 26 691
E-post: jorun@abokonomi.no