Dette er oss

Bernt Knøsberg

Bernt Knøsberg

Partner og daglig leder

Bernt er utdannet innen finansiering og regnskap ved Trondheim Økonomiske Høyskole og Copenhagen Business School, og har siden 2004 jobbet som aksjemegler og forvalter. Høsten 2009 flyttet han ”hematt” og ble med på etableringen av AB økonomi as (tidligere AButvikling as) sammen med Aud Christensen. Arbeidserfaringen hans kommer i første rekke fra mindre foretak, også med eierinteresser. Fra arbeidslivet har han opparbeidet seg nyttig kunnskap om problemstillingene både veletablerte og tidlig fase-bedrifter står overfor.


Telefon: 971 95 441
E-post: bernt@abokonomi.no

Rita Tuer

Rita Tuer

Statsautorisert regnskapsfører og faglig leder

Rita har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, avd. Rena, samt fra BI. Hun er statsautorisert regnskapsfører, og har siden 2008 arbeidet i regnskapsbransjen med regnskaps- og rådgivningsarbeid for ulike typer selskaper. Rita har fra før mange års erfaring med regnskap fra A-Å for små og store bedrifter, bl.a. Forestia, Moelven Våler og NAF Trafikksenter.


Telefon: 414 75 532
E-post: rita@abokonomi.no

Ole Jonny Baanrud

Ole Jonny Baanrud

Statsautorisert regnskapsfører

Ole Jonny har en bachelor i revisjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole. Han er statsautorisert regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å siden 2003. Han jobbet 5 år i Oslo før han bestemte seg for å flytte tilbake til Kongsvinger. I Oslo jobbet han med regnskap fra A til Å hos Intouch Regnskap AS og som manager på regnskapsavdelingen til Anthon B Nilsen Utdanning AS. De siste 8 årene før han startet i AB økonomi har han jobbet som daglig leder hos Glåmdal Regnskapsservice AS på Skotterud.


Telefon: 911 98 049
E-post: ole.jonny@abokonomi.no

Anette Flobergseter

Anette Flobergseter

Statsautorisert regnskapsfører

Anette har en bachelor i revisjon fra 2014 og er i tillegg statsautorisert regnskapsfører. Hun har i flere år jobbet med regnskap fra A til Å hos andre regnskapskontorer før hun startet i AB økonomi. Anette har drevet egen butikk i mange år og interessen for regnskapsfaget fikk hun nettopp gjennom å føre regnskap i egen bedrift.


Telefon: 911 73 477
E-post: anette@abokonomi.no

Grete K. Samuelsen

Grete K. Samuelsen

Regnskapsfører

Grete har over 20 års erfaring som regnskapsfører og har jobbet med regnskap fra A til Å både for små og store bedrifter. De siste 11 årene som medeier i et regnskapskontor i Asker. Og etter flere år borte har drømmen om å flytte tilbake til Våler blitt en realitet.


Telefon: 452 62 800
E-post: grete@abokonomi.no

Tone Nyborg Isaksen

Tone Nyborg Isaksen

Partner og statsautorisert regnskapsfører

Tone har sin utdannelse fra Høyskolen i Hedmark. Hun er utdannet registrert revisor og har ti års erfaring fra denne bransjen. I 2001 etablerte Tone regnskapskontoret ØkonomiRingen og har siden jobbet innenfor de fleste bransjer med hovedsakelig rådgivning og analyser. Fra 01.01.2018 ble Tone medeier i AB økonomi. Her skal hun fortsatt jobbe med rådgivning for våre kunder.


Telefon: 930 27 542
E-post: tone@abokonomi.no

Steve Skaraberget

Steve Skaraberget

Statsautorisert regnskapsfører

Steve har sin utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, 2 år økonomi og administrasjon med 1 år påbygg revisjon og 2 år informatikk.  Han har fra 1996 vært ansatt i regnskapsbyrå har jobbet med regnskap fra A til Å for små og mellomstore bedrifter. Steve ble statsautorisert regnskapsfører i 2000.  


Telefon: 416 17 230
E-post: steve@abokonomi.no

Even Langseth Berg

Even Langseth Berg

Regnskapsfører

Even er utdannet økonom ved Høgskolen i Innlandet, og har tidligere jobbet i Åsnes kommune og Flisa Trykkeri AS med lønn og økonomi. Han er opprinnelig fra Grue, men har gjort åsnessokning av seg. Even har fullført nødvendig etterutdanning og vil etter tilstrekkelig praksis søke statsautorisasjon som regnskapsfører.


Telefon: 976 13 439
E-post: even@abokonomi.no

Anette Flisbakk

Anette Flisbakk

Regnskapsfører

Anette ble ferdig utdannet regnskapsfører ved Høyskolen i Innlandet sommeren 2023. Hun har tidligere erfaringer fra salg og service, og ser frem til nye og spennende utfordringer hos oss. Etter tilstrekkelig praksis tar Anette sikte på å bli statsautorisert regnskapsfører.


Telefon: 959 19 036
E-post: anette.flisbakk@abokonomi.no