Aktuelle saker

Sommer, sol og FERIE

14 mai 2024

Ferieloven legger en del føringer for hva du som arbeidsgiver har lov til og plikt til i forhold til avvikling av ferie for de ansatte. Les mer om ferieloven her.

Spennende å jobbe med privat næringsliv!

06 september 2022

Even Langseth Berg(33) har funnet seg godt til rette på nytt kontor hos AB økonomi, nå stortrives han med å jobbe med både større og mindre private bedrifter i Solør og på Østlandet.

En trygg og seriøs samarbeidspartner

28 april 2022

AB økonomi as har siden 2011 hatt AA-rating hos kredittopplysningsbyrået Bisnode Credit, Dun & Bradstreet. Kjennetegnet ved et foretak med AA-rating er et veletablert foretak med en god økonomi. Det er ikke notert negativ informasjon av betydning på foretaket.

Solør Hus AS skilter med topp rating!

28 mai 2021

Solør Hus AS har virkelig befestet seg som et solid entreprenørselskap i Solør. Bedriften feirer snart 30 år og er hele tiden på jakt etter å sørge for kvalitetsbygg for kundene, men ikke minst også å bygge egen solid bedriftsutvikling.

Faglig kompetanse og fleksible løsninger er viktig!

17 november 2020

Regnskapsfører Grete K. Samuelsen er ansatt i AButvikling, men hun jobber i stor grad fysisk ute hos kundene. Når Solideq AS i Elverum vokste seg større, så økte også behovet for tyngre regnskapskompetanse. De valgte derfor å kjøpe tjenestene av AButvikling, og i dag jobber Grete i snitt 1-2 dager i uka ute hos kunden.

AButvikling i ny drakt - AB økonomi!

17 november 2020

I likhet med haren på denne tiden, så skifter også nå AButvikling ham og navn. AB økonomi er det nye navnet, som står i stil til bedriftens forsterkninger innen regnskap og økonomirådgivning.